Ilustračná fotka

Mesto Žilina vyhlasuje verejný návrh prevádzkovateľom mobilných aplikácií na úhradu parkovného

Zmluvy so súčasnými prevádzkovateľmi mobilných aplikácií uzatvorila samospráva na dobu určitú, do konca roka 2024. Mesto aktuálne pristupuje k opätovnému otvoreniu možnosti prihlasovať sa potenciálnym záujemcom o prevádzkovanie mobilných aplikácií na výber krátkodobého parkovného.

Radnica preto vyhlasuje Verejný návrh na uzatvorenie zmluvy o prevádzkovaní systému pre úhradu parkovného prostredníctvom mobilnej aplikácie podľa § 276 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka. Otvára tak trh úhrady krátkodobého parkovania poskytovateľom mobilných aplikácií. Účelom služby je výber poplatkov od užívateľov a zároveň získanie dát o zaplatenom parkovnom užívateľom prostredníctvom aplikácie.

Týmto verejným návrhom sa mesto zaväzuje uzavrieť zmluvu na dobu určitú, a to do 31. decembra 2027 s každým poskytovateľom, ktorý o to v lehote na prijatie verejného návrhu prejaví záujem, okrem prípadu, keď nastane situácia, kde pri vyhodnocovaní zmluvy objednávateľ zistí skutočnosti, pre ktoré pre neho nie je možné pristúpiť k podpisu zmluvy.

Obálka so zmluvou musí byť označená nápisom „MOBILNÁ APLIKÁCIA – PARKOVANIE“ a doručená na adresu: Mesto Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina do 28. júna 2025 do 12.00 hod.

Za účelom priebežného vyhodnocovania záujmu o uzatvorenie zmluvy, žiadame poskytovateľov, aby poslali súčasne scan podpísanej a parafovanej zmluvy na kontaktný email: pavol.matejko@zilina.sk.

Informácie týkajúce sa tohto verejného návrhu, ako aj integračný manuál k parkovaciemu systému, poskytovatelia získajú na vyššie uvedenej emailovej adrese.

0 Verejny_navrh_na_uzatvorenie_zmluvy-2024

16. 10. 2024·

PDF·

121.82 kB Stiahnuť

1 Zmluva – verejný návrh-2024_úhrada parkovného prostredníctvom mobilnej aplikácie

16. 10. 2024·

PDF·

181.68 kB Stiahnuť

Podobné príspevky