Foto: Facebook/Erika Jurinová

Pri ranne dopravnej nehode pri obci Krasňany zomrela pracovníčka žilinskej župy

S veľkým smútkom prijala županka Jurinová informáciu o vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala kolegyniam z odboru školstva na služobnej ceste. Dnes malo byť veľké stretnutie s riaditeľmi stredných škôl, na ktoré dievčatá nedocestovali. Na úrade zavládol smútok…

V jednom z áut sedeli pracovníci Žilinského samosprávneho kraja

Už o niekoľko hodín boli uverejnené tragické dôsledky tejto dopravnej nehody, o ktorých v statuse prehovorila samotná šéfka župy Erika Jurinová. Podľa jej slov sa totiž v jednom z nabúraných vozidiel nachádzala skupina pracovníčok vyššieho územného celku. „Dnes malo byť veľké stretnutie s riaditeľmi stredných škôl, na ktoré dievčatá nedocestovali. Na úrade zavládol smútok,“ napísala v jednom odseku županka Jurinová.

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA: Cesta II/583 pri Žiline je neprejazdná

Foto: Ilustračná

Na mieste zasahujú šiesti hasiči zo Žiliny s dvomi kusmi techniky.

Žilinská krajská polícia upozorňuje na neprejazdnú cestu II/583 medzi Žilinou a Krasňanmi. Dôvodom je vážna dopravná nehoda. „Cesta je v oboch smeroch neprejazdná. Žiadame o rešpektovanie pokynov polície na mieste,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline sa na ceste zrazili dve osobné vozidlá, evidované sú aj zranené osoby. Na mieste zasahujú šiesti hasiči zo Žiliny s dvomi kusmi techniky.

Podobné príspevky