Foto: Ľubomír Kubáň - primátor mesta Ružomberok

Kritický stav ciest v Ružomberku vnímame, plánujeme opravy, povedal primátor Ľ. Kubáň

Okrem prípravných prác pri zavedení parkovacej politiky (Parkovanie v Ružomberku), v rámci ktorých pribudli vodorovné dopravné značenia na mnohých uliciach, stihli realizovať “parkovacie čiary” na Uliciach Lesnej a Veternej.

Okrem nich pribudli stredové a vodiace čiary na Hrabovskej ceste a Ulici Zarevúca. Z ďaleka tieto práce nekončia, kritický stav cestných úsekov vnímajú v Ružomberku a pretoaj na júnovom mestskom zastupiteľstve vyčlenili v rozpočte na opravu ciest ďalších viac ako 250-tisíc eur,“ potvrdil Kubáň. Viac info: https://lnk.sk/jwnu.

Na Ulici Lesná vymenili nad garážami vymenili poškodený žľab, celý úsek sa asfaltoval a pribudlo aj vodorovné dopravné značenie. Po viac ako 10 rokoch sa podarilo vyriešiť aj prepadnuté a zničené prístupové chodníky. Nech slúžia!

V Ružomberku plánujú aj opravy ciest napríklad na Uliciach Liptovská, Zelená, Jelence, Do Baničného, Sládkovičova, Cesta do tehelne, Poľná, Bystrická cesta, Tatranská, Sladkého, Hviezdoslavova, Kosovo, Pri Váhu, Potočná, Priehradka, Trlenská, Do Uhliska, Ku Revúcej, Vyšné Matejkovo, Pod Hlinisko, Hlavná a SNP. Ide o celkovú plochu viac ako 5,5-tisíc metrov štvorcových.

Len pripomeniem, že máme za sebou rekonštrukcie povrchov ciest na Ulici Černovských martýrov, na Bystrickej ceste (pri Kinekuse) a na Ulici Zarevúca (pri novom OC). Realizovali sme ich ešte pred letom, v máji,“ povedal Ľ. Kubáň. Viac info: https://lnk.sk/pqnz

Podobné príspevky