Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Žilinská nemocnica poskytuje aj cez leto komplexnú zdravotnú starostlivosť. K tomu vykonáva tiež stavebné a opravárenské činnosti

Pracovníci údržby cez leto: dokončili rekonštrukciu budovy bývalej NTS a vzniklo nové administratívne centrum nemocnice, práčovňa má zrekonštruované nakladacie rampy, gastroenterologické centrum sa teší z krásnych priestorov a novej recepcie. Bývalé ambulantné centrum pneumológie a ftizeológie postupne menia na nepoznanie.

Taktiež počas leta maľovali, búrali, obkladali, opravovali na viacerých oddeleniach žilinskej nemocnice. Vynovené priestory si môžete všimnúť na oddeleniach chirurgie, ambulantného centra dermatovenerológie, v nemocničnej kuchyni, na centrálnej sterilizácii, na oddelení gynekológie a pôrodníctva, anestéziológie a intenzívnej medicíny, klinickej a radiačnej onkológie, na novorodeckom oddelení, v lekárni na prvom poschodí polikliniky či na ekonomickom oddelení.

Toto všetko stihli z prevažnej časti chlapi nemocničnej údržby len počas letných mesiacov. V príprave je rekonštrukcia na oddelení pediatrie, kde zmodernizujú dve ordinácie a čakárne, urgentný príjem sa dočká rekonštrukcie vstupu a recepcie, v spojovacej chodbe v monobloku opravíme strechu, v poliklinike vzniknú nové ordinácie otorinolaryngológie, pokračovať budeme v prerábaní bývalého ambulantného centra pneumológie a ftizeológie a veľkú rekonštrukciu čaká naše oddelenie psychiatrie, ale o tom až nabudúce.

Nemocnicu postupne modernizujeme tak, aby sa pacienti a zamestnanci cítili komfortnejšie. Veríme, že ste si naše rekonštrukcie stihli všimnúť a tak, ako tešia nás, potešili aj vás.

Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Podobné príspevky