Ilustračná fotka

Železničná spoločnosť Slovensko ponúka výhodne cestovný lístok SLOVAK, využiť ho môžete po celom Slovensku

Hľadáte romantický výlet, ktorý nezaťaží váš rozpočet?

Navštívte Oravu a objavte majestátnosť Oravského hradu a krásnej oravskej prírody .

Cestujte výhodne s lístkami SLOVAK a ušetrite peniaze na každej ceste! Čím viac ciest podniknete, tým viac ušetríte. Navyše, cesta vlakom je ideálna na vzájomné spoznávanie, rozhovory a kochanie sa výhľadmi, o ktoré cestou na Oravu nie je núdza.

PS: Ideálne miesto na romantickú fotku vo dvojici je jednoznačne Oravské srdce .

Neseďte doma! Radšej si naplánujte dovolenku s rodinou či priateľmi. Cestujte ekologicky a ešte aj ušetríte. Navštívte prírodné zákutia, historické pamiatky, zaujímavé podujatia či destinácie po celom Slovensku. Inšpirujte sa našimi tipmi a poďte s nami VLAKOM NA VÝLET. Pohodlne a bez starostí vás odvezieme do vašej cieľovej destinácie aj späť. Užite si leto na maximum. Veď kedy, keď nie teraz?

Navyše, čím viac s nami cestujete, tým viac ušetríte. S týždenným alebo mesačným lístkom, ktorý zakúpite v ktorejkoľvek pokladnici ZSSK, cestujete v druhej vozňovej triede vo vlakoch ZSSK neobmedzene po celom Slovensku. O tom, že sa to oplatí, svedčia tisícky spokojných cestovateľov, ktorí lístky využili počas minuloročného leta. Presvedčte sa sami. Využite lístky SLOVAK alebo nasadnite do našich VÝLETNÝCH VLAKOV.

Viac informácií na https://www.zssk.sk/vyletne-vlaky/

Ponuka SLOVAK

Objavte čaro domáceho cestovného ruchu vďaka lístkom SLOVAK a využite VÝLETNÉ VLAKY, ktoré v letných mesiacoch alebo cez víkendy dopĺňajú naše štandardné spojenia v cestovnom poriadku. Cestujte od začiatku júla do konca augusta na výnimočné miesta ekologicky a pohodlne. Slovensko má čo ponúknuť! Vydajte sa s nami na výlet vlakom za krásami, ktoré máme tak blízko.

Typ lístkaPlatnosťCieľová skupinaCena s DPH
SLOVAK TÝŽDEŇ7 dníPlne platiaci cestujúci totožnosť sa preukazuje občianskym/vodičským preukazom alebo pasom29 eur
SLOVAK KLASIK 26+31 dníOsoby od 26 rokov / Držiteľ preukazu KLASIK49 eur
SLOVAK JUNIOR -2631 dníZákazník do 26 rokov / Držiteľ preukazu JUNIOR29 eur
  • Cena nezahŕňa miestenky, lôžkové a ležadlové lístky, IC doplatok do 2. a 1. vozňovej triedy, SC príplatok a doplatok do 1. triedy.
  • Lístky je možné zakúpiť v ktorejkoľvek pokladnici ZSSK, prostredníctvom e-shopu ZSSK, ako aj v mobilnej aplikácii IDEME VLAKOM.
  • Lístky je možné vrátiť najneskôr deň pred začiatkom platnosti so sankciou 10 %. (Lístok zakúpený cez e-shop ZSSK je možné vrátiť iba online a v prípade využitia ZSSK ID vám sankciu dopravca poukáže do ZSSK ID ako bonusový kredit).
  • Za čiastočne využité lístky sa náhrada neposkytuje.

Kompletný prehľad všetkých výletných vlakov

Zvolen – Štúrovo

Linka Košice – Stará Ľubovňa

Košice – Bardejov

Prešov/Košice – Margecany

Prešov – Humenné – Stakčín

Zvolen – Banská Štiavnica

Banská Bystrica – Margecany

Brezno – Tisovec

Medzilaborce – Lupków

Kúpiť lístok

Hľadáte inšpiráciu?

Máme pre vás tip na výlet. A nie iba jeden! Slovensko je výnimočná a nádherná krajina, ktorá sa pýši prírodnými skvostami, turistickými unikátmi aj pestrou kultúrou. Je bohatá na historické pamiatky, skrýva nádherné poklady aj zaujímavé miesta, ktoré stoja za prebádanie. Nehovoriac o gastronomických špecialitách či zábave, za ktorou sa oplatí zájsť. Inšpirujte sa a objavte všetky regióny Slovenska.

Podobné príspevky