Foto: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

V Hornom Hričove sa uskutočnil Rescue Cup 2024. Podujatia sa zúčastnili členovia zložiek Integrovaného záchranného systému v Žilinskom kraji

Horný Hričov hostil 1. ročník turnaja zložiek IZS vo futbale Rescue cup 2024. (Išlo však v poradí už o druhý turnaj, po minuloročnom úspešnom nultom ročníku.)

Na futbalové ihrisko sa postavili tímy zložené zo zamestnancov operačných stredísk tiesňových liniek 155, 158, 150 a 112 v Žilinskom kraji. A pridali sa aj kolegovia z Mestskej polície v Žiline (159). Vydarené športové podujatie prišiel podporiť riaditeľ OS ZZS SR MUDr. Osama Al-Khaldi, jeho zástupca Ing. Dušan Badinský, ako aj ďalšie špičky nášho Operačného strediska.

Suverénnym víťazom turnaja sa stali ,,futbalisti” z Oddelenia poriadkovej polície, druhé miesto získala MsP v Žiline (159) a tretie miesto obsadilo OS KR HaZZ Žilina (150), štvrtá priečka patrila KS IZS Žilina (112) a na zaslúženom krásnom piatom mieste sa umiestnilo naše Krajské operačné stredisko ZZS Žilina (155).

Podujatie okorenilo nádherné počasie. Kuchárom sa podarilo uvariť skvelý guláš a k tomu všetkému policajti zahrali ešte aj na heligónkach. Veľká vďaka za podporu akcie patrí obci Horný Hričov, ako aj miestnym podnikateľom.

Foto: Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR

Podobné príspevky