Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Streetball proti rakovine podporil Žilinskú onkológiu. Výťažok vo výške 1300 eur využila nemocnica na kúpu dvoch chladničiek a televízora

Silná streetballová komunita sa opäť spojila a významne podporila naše Oddelenie klinickej a radiačnej onkológie Žilina 15. ročník športovo-charitatívneho podujatia Streetball proti rakovine priniesol krásny výťažok vo výške 1300 eur.

Za finančné prostriedky, ktoré organizátori a podporovatelia akcie venovali žilinskej onkológii, sa podarilo kúpiť 2 nové chladničky a televízor. Nové vybavenie bude k dispozícii pre hospitalizovaných pacientov Časť sumy sa použije aj na nákup liečivých čajov.

Prostredníctvom športovo-charitatívneho podujatia s dlhoročnou tradíciou sa oddeleniu podarilo doposiaľ venovať už viac ako 13-tisíc eur 🔝 Vďaka výťažkom pribudli nové invalidné vozíky, špeciálna podložka na manipuláciu s imobilnými onkologickými pacientmi či viaceré televízory.

Nemocnica ďakuje za mimoriadne gesto organizátorov a podporovateľov podujatia, ktorého myšlienkou je zvyšovanie povedomia o onkologických ochoreniach, podpora prevencie, športu a zdravého životného štýlu. Nemocnica ďakuje za podporu našich pacientov a neustále skvalitňovanie podmienok počas ich hospitalizácie.

Podobné príspevky