Foto, video: Katarína Molnárová Perlacosmetic

AKTUÁLNE VIDEO: Tragická nehoda vlaku s autobusom v Nových Zámkoch! Hlásia už 5 obetí a viac ako 10 ľudí je zranených

NOVÉ ZÁMKY – Dva vrtuľníky a 5 pozemných ambulancii aktuálne smeruje k tragickej dopravnej nehode autobusu a vlaku. Hlásia 4 obete a viac ako 10 zranených. Na miesto smeruje Minister vnútra Slovenskej republiky Matúš Šutaj Eštok.

Vážna dopravná nehoda vlaku a autobusu sa stala na železničnom priecestí v Nových Zámkoch v smere na Dvory nad Žitavou. „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vysiela 5 pozemných ambulancii a dva záchranárske vrtuľníky k dopravnej nehode na železničnom priecestí,“ informuje o tom na sociálnej sieti. Podľa informácii od zasahujúch posádok 4 osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom a ďalších 5 osôb je zranených. Ministerka zdravotníctva Slovenskej republiky Zuzana Dolinková informuje o tom, že viac ako 10 ľudí je zranených.

Udalosť s hromadným postihnutím osôb. NEHODA AUTOBUSU A VLAKU NOVÉ ZÁMKY smer Dvory nad Žitavou – Operačné…Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Thursday, June 27, 2024

V úseku je aktuálne prerušená železničná doprava. Informuje o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnej sieti. Video na sociálnej sieti zachytáva ako vlak po zrážke s autobusom zachvátili plamene.

Minister vnútra Slovenskej republiky Matúš Šutaj Eštok potvrdil, že ide o tragickú nehodu. „So zármutkom som prijal správu o tragickej zrážke vlaku s autobusom pri Nových Zámkoch. Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým. Zraneným prajem čo najrýchlejšie zotavenie. Ďakujem zložkám za zásah, mierim na miesto nehody,“ poznamenal.

Na mieste zasahuje aj polícia. „Novozámockí dopravní policajti momentálne zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na Dvorskej ceste II/1503 v Nových Zámkoch. Cesta je úplne neprejazdná. Obchádzková trasa vedie po ceste I/75. Viceprezident Policajného zboru pre vnútorný poriadok a bezpečnosť plk. Ing. Rastislav Polakovič smeruje na miesto a poskytne bližšie informácie,“ informovali.

MIMORIADNE: ZRÁŽKA VLAKU S AUTOBUSOM, ZASAHUJEME NA MIESTE Novozámockí dopravní policajti momentálne zasahujú pri…Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, June 27, 2024

 Ministerka zdravotníctva Slovenskej republiky Zuzana Dolinková potvrdila, že viac ako 10 ľudí je zranených. „S hlbokým zármutkom som prijala správu o tragickej nehode, ktorá sa odohrala v podvečerných hodinách pri Nových Zámkoch. Pri zrážke autobusu s vlakom bolo zranených viac ako 10 ľudí,“ poznamenala.

Podobné príspevky