Foto: Mestská polícia Žilina

Mestská polícia v Žiline riešila cez posledný víkend agresívneho muža, vodiča pod vplyvom alkoholu a dve ženy, ktoré na ulici riešili svoje záležitosti

Výpis niektorých udalostí: hliadka poskytla asistenciu posádke rýchlej zdravotnej pomoci pri nakladaní agresívneho muža pod vplyvom neznámej látky, ktorý ležal porezaný od skla pri prevádzke v centre mesta.

Vodičovi pod vplyvom alkoholu na sídlisku Solinky, ktorý sa snažil s vozidlom odísť, bola hliadkou za pomoci okoloidúcich znemožnená jazda a tým ochránili ostatných účastníkov cestnej premávky, prípad prevzala hliadka štátnej polície.

Operačné stredisko MP prijalo telef. oznam ženy, ktorá uviedla obavu o svoj život, nakoľko ju ohrozuje sekerou neznámy muž. Hliadkou bola informácia na mieste preverená a nebola potvrdená skutočnosť. Dve ženy pod vplyvom alkoholu si vybavovali „účty“. Situácia bola upokojená, bez nutnosti ďalšieho riešenia.

Kamerovým systémom boli zistené tri osoby, ktoré sa neoprávnenou manipuláciou so zábavnými automatmi snažili o poškodenie spúšťacieho mechanizmu a ich ďalších komponentov, včasným zákrokom automaty zostali bez poškodenia a za priestupok – pokus o poškodenie majetku, boli osoby doriešené na mieste v blokovom konaní.

hliadka poskytla súčinnosť pri presune na urgent do nemocnice žene javiacej známky požitia alkoholu s opuchom tváre v spoločnosti rodičov, ktorá údajne bola napadnutá bezdomovcom v meste, no riešenie situácie políciou odmietli.

Podobné príspevky