Foto: facebook.com/JaSomFunRadio

Fun Rádio spustilo novú frekvenciu 98,5 MHz v Tvrdošíne. Rádio pokrýva strategickú časť Oravy

Fun Rádio, jedna z najpopulárnejších slovenských rozhlasových staníc, oznámilo spustenie novej frekvencie 98,5 MHz v Tvrdošíne. Frekvencia, ktorá bola predtým využívaná Rádiom Mária, je už 19-tou v poradí a pokrýva strategickú časť Oravy.

Fun Rádio, ktoré je na trhu už dlhých 34 rokov, sprístupňuje frekvenciou 98,5 MHz kvalitný signál pre 30 tisíc potenciálnych poslucháčov žijúcich v mikroregióne patriacemu pod okresy Tvrdošín a Dolný Kubín. Táto nová frekvencia s vyžiareným výkonom 0,5 kW ERP pokrýva územie severnej časti Oravy od Sedliackej Dubovej až po štátnu hranicu s Poľskom, vrátane miest Tvrdošín a Trstená.

Dôvodom spustenia frekvencie 98,5 MHz bola snaha dokryť región, ktorý je pre Fun Rádio dôležitý, najmä vzhľadom na silnú poslucháčsku základňu v Žilinskom kraji. „Našim cieľom je zabezpečiť, aby naši poslucháči mali prístup k programom Fun Rádia bez akýchkoľvek výpadkov a aby sme mohli naďalej prinášať kvalitný obsah do tejto časti Slovenska,“ uviedol programový riaditeľ Fun Rádia Marek Mikúšek počas verejného vypočutia žiadateľov o frekvenciu.

Spustením novej frekvencie Fun Rádio potvrdzuje svoju poprednú pozíciu medzi top hráčmi na slovenskom rozhlasovom trhu a pokračuje tak v napĺňaní svojej misie prinášať zábavu čo najširšiemu publiku.

Podobné príspevky