Foto: Polícia SR - Prešovský kraj

Cesta pod Strečnom dnes dostane zabrať, farmári spomalia križovatku Košická a Nemocničnú ulicu

V súvislosti avizovaným zhromaždením poľnohospodárov (22.2.2024) , sú plánované dopravné obmedzenia v Žilinskom kraji.

Policajti budú na miestach presunov zabezpečovať verejný poriadok a usmerňovať dopravu.

Žiadame vodičov, aby rešpektovali pokyny policajtov, boli ohľaduplní, počítali na týchto miestach s možným zdržaním, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy, vďaka ktorým bude možné vyhnúť sa väčšiemu zdržaniu.

Policajné hliadky budú situáciu monitorovať a v prípade potreby budú reagovať na vzniknutú situáciu v súvislosti s cestnou premávkou.

OR PZ v Dolnom Kubíne

– začiatok 09.00 do 14.00 hod. presun väčšieho počtu poľnohospodárskej techniky cez mestá Námestovo, Tvrdošín, Trstená smerom na hraničný prechod Trstená – Chyžné.

OR PZ v Čadci

– začiatok 10.00 – 12.00 hod. hraničný priechod Makov. Policajti budú monitorovať aj menšie hraničné priechody – Svrčinovec, Klokočov, Čadca – Milošová.

OR PZ v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši

– jazda začne v Liptovskom Mikuláši po ceste I/18 v čase asi 11:00 – 11:30 hod. cez Ivachnovú do Ružomberka – križovatka pri autobusovej stanici, na križovatke pri nemocnici, potom na Dončovú ulicu a na A. Bernoláka a naspäť na cestu I/18 smer Liptovský Mikuláš. Potom sa vrátia cez križovatky na ul. Bystrická cesta.

OR PZ v Žiline:

– začiatok od 10.30 hod., trasa: Dolný Hričov po ceste I/61 – Žilina, Nemocničná ulica – križovatka Košická po ceste I/18 – Strečno a späť.

OR PZ v Martine:

– od 09.00 – 12.00 hod., trasa: Žabokreky – Košťany nad Turcom, cesta I/65 – Martin, cesta I/65D – Vrútky, cesta I/18 – Lipovec – Vrútky, cesta I/18 – Sučany, cesta I/18 –

Podobné príspevky