Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

V tuneli Horelica sa stala v noci dopravná nehoda, pri zrážke dvoch osobných vozidiel jedno z áut vybuchlo

Aktualizácia 11:15

ČADCA: NEHODA SI VYŽIADALA JEDNU OBEŤ, PO ZRÁŽKE DOŠLO K VZNIETENIU VOZIDIEL

Dopravní policajti ODI OR PZ Čadca boli privolaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo dnes v čase okolo 01.40 hod. na ceste prvej triedy č. 1/11A v katastrálnom území mesta Čadca.

46-ročný vodič ( z Čadce) viedol osobné motorové vozidlo Opel v smere od Krásna nad Kysucou do Čadce.

Následne pri výjazde z tunela Horelica prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim osobným motorovým vozidlom Škoda s poľským evidenčným číslom.

Po čelnej zrážke došlo k vznieteniu vozidiel. Po uhasení požiaru bolo vo vozidle Škoda nájdené torzo tela osoby neznámej totožnosti.

46-ročný vodič bol prevezený na ošetrenie.

Vodič vozidla Opel sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,92 mg/l (1,92 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

JAZDITE BEZPEČNE!

Informácia od Polície SR/KRPZZA 10:21

V noci na dnes vyslalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel v tuneli Horelica, pri ktorej malo prísť k výbuchu jedného z áut.

Lekár žiaľ u jednej osoby musel konštatovať exitus.

Ďalšieho účastníka dopravnej nehody, 46-ročného muža, záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Čadci s poranením hrudníka.

Podobné príspevky