Foto: FNsP_ZA_Žilinská_nemocnica_

Žilinská nemocnica získala 4.miesto v hodnotení od Inštitútu pre ekonomické a sociálne reformy (INEKO)

Nemocnica v Žiline sa znovu dostala medzi najkvalitnejšie zdravotnícke zariadenia. V kategórii fakultných a univerzitných nemocníc sme sa v hodnotení „Nemocnica roka 2023“ umiestnili na skvelom 4. mieste. Od bronzovej priečky nemocnicu delil iba jediný bod.

V aktuálnom hodnotení, ktoré realizoval Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy INEKO, zaznamenala žilinská nemocnica nadpriemerný rating až v 4 zo 6 oblastí. V našej kategórii sme druhou najlepšie hospodáriacou nemocnicou na Slovensku a z hľadiska transparentnosti najlepšou 🔝 v Žilinskom kraji. Výrazne sme si polepšili v oblasti kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti a operačných skúseností lekárov.

Takéto výborné správy nás veľmi tešia a motivujú posúvať sa vpred. Sú dôkazom toho, že Žilina má kvalitné zdravotnícke zariadenie, ktoré sa stále zlepšuje a záleží mu na tom, aby sa robila kvalitná medicína.

Výborné umiestnenie je zásluhou všetkých zamestnancov nemocnice, zdravotníkov i nezdravotníkov Práve vy ste tým najdôležitejším pilierom fungujúceho zariadenia, pretože robíte svoju prácu s ľudskosťou a nasadením. Nemocnica vo svojom statuse na sociálnej sieti facebook ďakuje.

ĎAKUJEME aj vám, našim priaznivcom a fanúšikom, za vašu dôležitú podporu a dôveru Pozitívne hodnotenie je pre nás záväzkom a motiváciou nezaháľať a ďalej sa zlepšovať.

Podrobné výsledky z hodnotenia INEKO sú k dispozícii v odkaze www.kdesaliecit.sk.

Podobné príspevky