Foto: Facebook.com\Ján Ján Rzeszoto, Fotograf Darina Mikušová

Park Frambor v Žiline zažil tento víkend najpočetnejšiu výsadbovú akciu v počte 27 pôvodných slovenských stromov

Najväčšia výsadbová akcia v histórii parku Frambor skončila obrovským zázrakom. Množstvo nadšencov a odhodlaných ľudí sa dnes zišlo aby vysadilo 27 krásnych pôvodných slovenských stromov.

Energia a chuť si vysadiť bola tak obrovská, že za krátky čas sa podarilo urobiť toľko práce, že sami sme sa čudovali ako nám to ide od ruky. Už mnohokrát sa potvrdilo, že ľudské odhodlanie dokáže robiť zázraky a práve toto sme dnes zažili na vlastnej koži.

Túto myšlienku sadenia stromov sa podarilo uskutočniť vďaka finančnej podpore Nadácie Ekopolis a spoločnosti Slovnaft a. s. v rámci programu Zelené oázy. Chcem sa zo srdca poďakovať každému jednému z Vás, ktorý si našiel čas a daroval kus svojej energie a času nášmu parku, povedal Ján Rzeszoto.

Poďakovanie taktiež patrí O.Z. Naše Včely, spoločnosti LIPA Coaching & Consulting s.r.o. a KG Murgašova, s.r.o. Veľké ďakujem vyslovujem aj Radoslav Žeriava a Mária Wagner za starostlivosť pri občerstvení. Park Frambor bude opäť zelenší a voňavejší. Verím, že už na jar sa budeme môcť pozerať na zapučané stromy.

Foto: Facebook.com\Ján Ján Rzeszoto, Fotograf Darina Mikušová

Podobné príspevky